KJØPE VALP HOS OSS

Som kennel er det viktig for oss å avle frem friske og sunne valper. Vi er godkjente i FCI og i NKK og følger til enhver tid gjeldende avl og oppdrettsreglement. 

Våre valper blir levert med Pass, Chip, helseattest, forsikring og valpepakke fra Agria, valpepakke fra Orijen og registrering med stamtavle i NKK.

Lapphunden er en sosial og glad hund. Den er lærevillig og elsker å få være med der familien er.  Dette er en hund som er glad i å være ute. Den er smart og knekker de fleste koder hvis den mener det er nødvendig å finne en løsning på noe. En lapphund liker vanligvis at det skjer litt i hverdagen. Man må også være klar over at dette er en hund som kan bruke stemmen sin. Noen mer, andre mindre. 

Hvis du/dere er interessert i å kjøpe Finsk lapphund fra oss ber vi deg om å skrive en utfyllende mail der du forteller om deg selv, hvordan du bor, hvordan valpetiden vil bli ivaretatt hos deg og hvordan den voksne hunden vil få det i hverdagen sin. Hva gjør du/dere når du skal på ferie, har du små barn eller er du kanskje ny på dette med hund?  Og så: Hva skal hunden brukes til? Er det en kosehund, en agillityhund, spor/søk, trekk, utstilling, Terapihund eller gjeting?

Jo mer utfyllende du skriver mailen jo lettere blir det for oss å se om du/dere er riktig familie for en av våre valper. 

Det er lov å komme med ønsker om farge og kjønn, men det er altså ikke dette vi har hovedfokus på.